Madplan aftensmad en hel uge
Stegte ris med kylling

Huskeliste Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk soya
  • lidt chiliflager
  • 1 gulerod, revet
  • 1 løg
  • Kogte ris fra chili con carnen
  • Ærter
  • 1 kyllingebryst
  • 1 æg
  • 1 tsk soya

Bland en marinade til kyllingen af olie, hvidløg, soya og lidt chiliflager. Har du i forvejen fx sesamolie, fiskesauce eller andre smagsgivere, kan marinaden varieres efter smag.

Skær kyllingen i tern og bland den med marinaden.

Riv en gulerod, hak et løg, find ris, ærter, kylling og en pande frem, og slå ægget ud i en lille skål.

Varm panden op med lidt neutral olie og steg kyllingen godt af med marinaden.

Tilsæt løg og ris og lad det stege et par minutter.

Skrab løg, ris og kyllingen ud i kanten af panden.

Pisk ægget sammen med 1 tsk soya, og hæld blandingen i midten af panden. Lad ægget sætte sig lidt, hvorefter det røres sammen med resten af retten i panden.

Tilsæt ærter og revet gulerod, og smag til med salt og peber.



Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt