Bland en marinade til kyllingen af olie, hvidløg, soya og lidt chiliflager. Har du i forvejen fx sesamolie, fiskesauce eller andre smagsgivere, kan marinaden varieres efter smag.
Skær kyllingen i tern og bland den med marinaden.
Riv en gulerod, hak et løg, find ris, ærter, kylling og en pande frem, og slå ægget ud i en lille skål.
Varm panden op med lidt neutral olie og steg kyllingen godt af med marinaden.
Tilsæt løg og ris og lad det stege et par minutter.
Skrab løg, ris og kyllingen ud i kanten af panden.
Pisk ægget sammen med 1 tsk soya, og hæld blandingen i midten af panden. Lad ægget sætte sig lidt, hvorefter det røres sammen med resten af retten i panden.
Tilsæt ærter og revet gulerod, og smag til med salt og peber.
Har du forslag til ændringer til artiklen, du er i gang med at læse, er du meget velkommen til at sende din feedback til os.
Har du et spørgsmål? Vi sidder altid klar ved telefonerne til at hjælpe dig.
Hvis du er medlem af 3F, skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.
Bliv ringet op af 3F og få hjælp til at melde dig ind.
Er du medlem af 3F skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.
Spørg os om alt. Vi svarer hurtigst muligt
Er du medlem af 3F skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.