Arbejdsliv Plus
Sådan kan du spare penge på dagligvarer Mange dagligvarer er blevet dyrere gennem det sidste års tid. Her er en række tips til, hvordan du kan slippe lidt billigere eller på anden måde få en bonus, når du handler.

Både varmeregningen, elregningen og benzinpriserne er steget kraftigt det sidste års tid, og det samme er dagligvarerne. Og nok er stigningerne mindre end tidligere, men alligevel koster de fleste varer mere, end de gjorde før Rusland invaderede Ukraine.

Derfor bliver nok svært at undgå stigende udgifter. Her er en række løsninger, der kan gøre det en smule billigere.

Gode råd til at spare på dagligvarer

Tjenesterne Beepr, Tilbudsugen, eTilbudsavis og minetilbud samler supermarkedernes digitale tilbudsaviser. Her kan man så søge efter konkrete varer og få priserne på tværs af butikkerne. På den måde kan du finde det sted, hvor det, du leder efter, er billigst.

På alle tjenesterne kan du også lave din indkøbsliste. Hvis du downloader deres app, har du derfor din indkøbsliste på din telefon, og det er muligt at dele listerne med din familie. Det betyder, at når du tager den sidste skive ost, kan du skrive det på indkøbssedlen, og alle ved så, at der skal købes ost næste gang. På den måde kan man også undgå dobbeltkøb, når man sletter det, man har købt.

Mange supermarkedskæder tilbyder en løsning, der giver fordele, når du handler i netop deres butikker.

Bliv medlem af Coop
Coop tæller supermarkedskæderne Fakta, Super Brugsen, Kvickly og 365Discount. Som medlem af Coop får du både personlige tilbud, men også medlemstilbud og mulighed for at optjene medlemsbonus. Når du handler for mere end 500 kroner på en måned optjener du 1% i bonus. Som medlem af Coop bliver du også medejer og kan derfor få indflydelse på din lokale butik.
Coop har også fordelsprogrammet Prime. 1. maj 2023 bliver det dog erstattet af et nyt endnu ikke præsenteret fordelsprogram.

Fordelsprogrammer
Mange andre supermarkedskæder har også deres eget fordelsprogram. De giver en lang række fordele som skræddersyede tilbud baseret på tidligere køb, ekstra gode tilbud i tilbudsavisen og kvitteringer tilsendt på mail eller app i stedet for i papirform.

Disse løsninger er blandt andet: Netto+, Lidl Plus, Bilka Plus, Føtex Plus, Menykortet og SPAR SAMMEN.

Der kan også spares lidt penge ved at få maden til at række lidt længere.

Too Good To Go
Gennem appen Too Good To Go kan man købe butikker og restauranters overskudsmad efter lukketid. Det betyder, at man køber en såkaldt "lykkepose" og på den måde afhjælper madspild samtidig med at spare penge. Man kan for eksempel købe en lykkepose fra den lokale bager med brød og kage, der ellers ville blive smidt ud.

Supercook
På hjemmesiden og appen Supercook kan du få idéer til, hvad du kan lave, med hvad du lige har i køkkenet. Du krydser simpelthen bare af, hvad du har i skabene og køleskabet, og så finder Supercook opskrifter, der bruger netop de ingredienser.
Den finder selv opskrifter fra en lang række hjemmesider på nettet, blandt andet dr.dk og valdemarsro.dk.
Supercook husker, hvad du tidligere har krydset af, så du ikke behøver krydse for eksempel ris, pasta og olivenolie af hver gang.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt