Arbejdsliv Plus
Ved du, hvad du skal i sommerferien? Sådan kan du spare penge med Pluskort For mange er det ved at være tid til at planlægge sommerferie. Og som medlem af 3F kan du få rabatter på både rejsen og opholdet.

Sommerferie kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Rejse, ophold, restaurant- og museumsbesøg og måske endda leje af en solseng. Det hele løber op.
Men som medlem af 3F, kan du spare penge på både rejse, ophold samt flere danske oplevelser med et Pluskort.
Find alle rabatter med PlusKort
Pakkerejser Hvis du foretrækker at læne dig tilbage og lade et rejsebureau styre løjerne, kan du for eksempel spare fire procent på en pakkerejse med Albatros, der specialiserer sig i blandt andet safarier og rejser med guides.

Men blandt andre er der også rabat at finde hos rejseselskaberne Apollo og Suncharter, her kan du spare op til fem procent.
Eller bare tag over hovedet Hvis du i stedet er typen, der foretrækker at arrangere din ferie selv, kan du også finde relevante rabatter med dit Pluskort.

For eksempel kan du få 10 procents rabat på Novasols sommerhuse og ferieboliger i hele Europa. Det samme kan du ved Interhome, der har ferieboliger i det meste af Europa og en række lande udenfor Europa. Og hvis du booker i sidste øjeblik, kan du kombinere rabatten med et Last Minute-tilbud og dermed spare op til 42 procent.
Er der noget som den danske sommer? Du kan også få rabat, hvis du skal holde ferie i Danmark. For eksempel kan du spare 10 procent på Danhostels vandrehjem i hele landet, og 20 procent på overnatninger ved Comwell.

Find mange flere rabatter på ferie og hotel på Pluskort.dk, hvor du også kan få rabat på lang række danske oplevelser som Legoland, Bonbon-land og Zoologisk Have København.
Inden du tager afsted: Har du styr på rejseforsikringen? Kommer du galt afsted på din ferie i udlandet, kan det hurtigt blive rigtigt dyrt. Derfor er det vigtigt, du er ordentligt sikret på din tur.

Og hvis der ikke er styr på rejseforsikringen, eller du vil se, om du kan slippe lidt billigere. Så vær opmærksom på, at du kan spare 10 procent på en afbestillings- og rejseforsikring ved ALKA.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt