Bjerringbro-Silkeborg
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Bjerringbro-Silkeborg. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Lukkedage i afdelingen

Her kan du se hvilke dage, vi holder lukket.

FH Silkeborg 1. maj 2023

Kom til 1. maj med FH Silkeborg. Det foregår i museumshaven, Silkeborg Museum, Hovedgårdsvej 7 i Silkeborg fra kl. 13.40. Der er både talere og musik.

1. maj i fagforeningen i Silkeborg

Traditionen tro starter vi 1. maj i afdelingen på Granhøjvej med Myrnas store morgenbord. Mød op og vær med. Vi starter kl. 8.00.

Vil du med i Djurs Sommerland med medlemsrabat?

Alt er blevet dyrere, men som fagligt medlem hos os får du som altid rabat, når du skal i Djurs Sommerland.

OK23 Et æg for din stemme

Så er det nu, du kan stemme om din overenskomst.

Vi søger en ny kollega

Du skal kunne nikke til, at du brænder for organisering og servicering af medlemmer inden for byggeområdet, og du skal have lyst til at deltage i at udvikle 3F Bjerringbro-Silkeborg. Vi er en relativ ny fagforening, som er opstået efter...

Solidaritetskøkken på Sri Lanka

Fagforeningen FTZ i Sri Lanka kæmper hårdt for at forsvare medlemmernes rettigheder. Sri Lanka er i den værste krise i landets historie. Landet er nærmest økonomisk bankerot.

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 2/2023

Læs bl.a. om asbest som trussel mod folkesundheden, status på OK23 og de 300 faglærte talenter, der ar samlet til DM i Skills 2023.

Fagbladet 1/2023

Læs bl.a. om kampen mod EU-mindsteløn, Mattias Tesfayes (S) ambitioner for flere faglærte og om Billund lufthavn, der betaler medarbejdernes kontingent til fagforeningen.

Fagbladet 8/2022

Læs bl.a. om: Nye typer job truer de goder, du tager for givet. Lærlingeoprøret fortsætter. Handleplaner mod arbejdsulykker uden effekt.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt