Aktuelt
Nyheder

En dejlig dag ved Fiskesøen

Godt 60 medlemmer brugte søndagen til at deltage i den årlige fisketur for medlemmer og familie. Det var for godt vejr til, at ørrederne rigtig var i bidehumør. Til gengæld hyggede man sig i solskinnet.

Vinder af konkurrencen den 9. september

Har du vundet? På 3F familiedagen den 9. september var der arrangeret en konkurrence blandt de medlemmer, der mødte frem og var med til at gøre dagen til en god dag. Der blev trukket lod om et gavekort på 1.000...

Jobmesse hos UCplus

Torsdag den 14. september inviterer UCplus til jobmesse med fokus på transport- og vagtindustrien. Kig forbi, hvis du drømmer om et job eller overvejer at skifte spor i din karriere

Så er det igen tid til at tage med på fisketur.

Er du medlem af fagforeningen, og er du vild med at fiske? Så kan du tage hele familien med på fisketur søndag den 17. september kl. 10.00-13.00 ved Skellerup Put & Take. Der er præmier til store og små. Skynd...

Er du ung 3F’er? Så skal du være obs på din pensionsordning

Særligt hvis du er ung med begrænset pensionsopsparing og har stiftet familie, bør du tjekke hvor meget din forsikring vil sikre dine efterladte, hvis du skulle gå bort.

Fri adgang for dig og ledsager til 3F Superligakampe

3F Superligasæsonen 2023-2024 sparkes i gang fredag den 21. juli, og det betyder også, at du som 3F-medlem igen kan komme ind og opleve fællesskabet på tribunerne, når dit favorithold spiller.

Bliv faglært på 110 procent dagpenge

Er du ledig og ufaglært? Eller har du en forældet faglært uddannelse? Så kan du nu tage en erhvervsuddannelse på 110 procent af din dagpengesats, hvis du er over 30 år.

Nye åbningstider på telefonen

Ændring af telefontid om onsdagen til kl. 13.00-16.00.

Lukkedage i afdelingen

Her kan du se hvilke dage, vi holder lukket.

FH Silkeborg 1. maj 2023

Kom til 1. maj med FH Silkeborg. Det foregår i museumshaven, Silkeborg Museum, Hovedgårdsvej 7 i Silkeborg fra kl. 13.40. Der er både talere og musik.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt