Nyheder
En fagforeningsmand takker af Næstformand hos 3F Bjerringbro-Silkeborg stiller ikke op til næste generalforsamling. ”Nu vil jeg til at fokusere på noget andet i mit liv”

Jens Svenningsen har været formand eller næstformand i fagbevægelsen gennem 35 år, men nu er det slut.
”Jeg er stolt over, at jeg er blevet valgt af medlemmerne mindst én gang hvert andet år gennem 35 år,” siger Jens Svenningsen, der begyndte sin karriere hos Snedker- og Tømrerforbundet i 1986.
Siden er Snedker- og Tømrerforbundet til TIB, der igen er blevet til 3F, hvor Jens Svenningsen både har været næstformand, så formand og så næstformand igen efter fusionen med 3F Bjerringbro-Silkeborg, som han kæmpede hårdt for at få igennem.

Tid til sin mor
”Jeg har haft et privilegeret arbejdsliv, og det har været en svær beslutning, men nu vil jeg bruge mere tid med min kone, mine seks børnebørn og min gamle mor,” fortæller næstformanden, der også mener, at der ligger en liste så lang over ting, der skal laves i huset i Silkeborg og i sommerhuset i Nordjylland.
Han glæder sig over, at bestyrelsen enstemmigt har bakket op om en ny kandidat til posten.
”Det giver mig en tryg fornemmelse, at vi allerede har et godt bud på en kommende næstformand i Johnni Christensen fra Holmris B8. Selvfølgelig er det generalforsamlingen, der vælger fagforeningens næstformand, men det styrker os, at vi har et godt bud på, hvem det kan være,” siger Jens Svenningsen.
Valget af ny næstformand sker på generalforsamlingen den 30. oktober 2021.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt