Nyheder
Mød vores job- og uddannelseskoordinator Han hjælper virksomheder og medlemmer med at finde hinanden på et ophedet jobmarked. ”Jeg kan spare tid for både arbejdstager og arbejdsgiver,” lyder det fra Jesper Nielsen

Han er medlemmernes hjælpende hånd i jagten på et arbejde samtidig med, at han er virksomhedernes rekrutteringsassistent.

”Jeg hjælper både virksomheder og medlemmer. Med fagforeningen i ryggen har jeg kendskab til brancherne, og på den måde kan jeg hjælpe medlemmer hurtigt i gang med et nyt job, eller jeg kan finde den rigtige arbejdskraft til en virksomhed, der står og mangler,” forklarer Jesper Nielsen.

Medlemmer kan både få hjælp, hvis de er blevet ledige og skal have et nyt, spændende job, eller hvis de er i arbejde og leder efter nye udfordringer.

”Måske er du vikar og drømmer om en fast stilling. Tag fat i mig så lægger jeg dit CV i vores jobbank, så jeg kan matche dig med dit drømmejob, når det dukker op,” forklarer han.

Det kan også være medlemmer, der er klar til at tage springet til en ny branche.

”Jeg kan også hjælpe, hvis du gerne vil have en uddannelse, og det er faktisk også muligt at skifte til en helt anden branche, fordi vi arbejder tæt sammen med Fagbevægelsens Hovedorganisation,” forklarer Jesper Nielsen, der samarbejder om jobformidlingen med de andre faglige i afdelingen.

Virksomheder får også en fordel, når de kontakter job- og uddannelseskoordinatoren. Han er nemlig en genvej til nye medarbejdere.

”Jeg kan spare virksomheder for et hav af pligtansøgninger. Fordi jeg kender vores medlemmer, kan jeg matche jobbet med den rigtige kandidat, så virksomheden sparer en masse tid,” siger han.

Tag fat i Jesper Nielsen på 28 10 23 29 eller på mail: jesper.nielsen.1407@3f.dk.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt