Nyheder
Birch Ejendomme indgår aftale med 3F mod underbetaling ”Denne aftale er med til at sikre byggebranchen mod fuskvirksomheder, der dumper lønnen,” lyder det fra formand for 3F Bjerringbro-Silkeborg, Bent Madsen

Med underskriften på samarbejdsaftalen mellem Birch Ejendomme og 3F Bjerringbro-Silkeborg bliver cirka 1000 mand omfattet af, at løn- og arbejdsvilkår skal følge overenskomsten.
”Vi vil ikke være med til, at folk bliver underbetalt,” lyder det fra René Birch, der står bag Birch Ejendomme.

Han ringede selv til 3F Bjerringbro-Silkeborg og bad om at få lavet en aftale, der både skulle gælde for hans egne bygningsarbejdere og for underentreprenører.
”Vi mener, at underbetaling er forkert. Hvis du er ansat hos politiet, så kører du ikke for stærkt, og hvis du arbejder hos os, så får du den løn, du har krav på,” forklarer han og understreger, at tilfredse medarbejdere ligger højst på dagsordenen i hans firma.

Formand for 3F Bjerringbro-Silkeborg, Bent Madsen, er glad for, at organisationen formelt har indgået en aftale med byens største ejendomsfirma om løn- og arbejdsforhold. Især er han tilfreds med, at den også gælder underentreprenører.
”Birch Ejendomme er med til at sikre hele byggebranchen mod fuskvirksomheder, der arbejder uden pension og til en løn, der er dumpet,” siger han og fortsætter:
”Hvis alle gjorde som Birch, så ville vi være meget tættere på ordentlige forhold rundt omkring på byggepladserne”.

Aftalen træder i kraft den 1. januar 2022.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt