Bjerringbro-Silkeborg
Kontingent Månedskontingent for medlemmer af 3F Bjerringbro-Silkeborg

 

Unge med fritidsjob under 18 år  30,00 kroner 
Lærlinge   65,00 kroner 
Medlem af fagforeningen   432,50 kroner 
Medlem af fagforeningen og a-kassen   956,50 kroner 
Medlem af fagforeningen, a-kassen og efterløn   1.487,50 kroner 

 

Det faglige medlemskab indeholder en gruppelivsforsikring, som ikke kan fravælges. Prisen for gruppelivsforsikring er 32,50, og er ikke fradragsberettiget.

På alle kategorier, der indeholder et fagligt medlemskab, kan man tegne en fritidsulykkesforsikring. Fritidsulykkesforsikringen koster ekstra 38 kroner pr. måned - og er ikke fradragsberettiget.

Er du elev/lærling kan vi tilbyde medlemskab med gratis a-kasse fra 65 kroner pr. måned, afhængig af alder, uddannelsesaftale osv. Kontakt os i afdelingen og forhør nærmere!

Er du voksenlærling er der andre regler og priser, så kontakt afdelingen.

Nedsættelse af forbundskontingent

Du har mulighed for at få nedsat dit forbundskontingent, hvis du som fuldtidsforsikret medlem har en bruttoindkomst, der er mindre end 12.600 kroner, eller hvis du som deltidsforsikret medlem har en bruttoindkomst, der er mindre end 8.350,33 kroner. Dette gøres ved at kontakte afdelingen. Nedsættelsen bevilges for et halvt år ad gangen, og man skal selv sørge for at ansøge om en ny periode.

Du skal være opmærksom på, at straks din løn bliver større, skal du kontakt afdelingen.

Kontanthjælpsmodtagere, som modtager forsørgertillæg, kan også søge om forbundsnedsættelse.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt