Nyheder
Rejsedagbog I Byggedelegation på arbejde i Colombia Byggedelegation på 16 mennesker med forskellige fag: Snedkere, tømrere, murere, en ingeniør og tolke er i Colombia

En byggedelegation på 16 mennesker med forskellige fag: Snedkere, tømrere, murere, en ingeniør og tolke er rejst til Colombia.

- Her i Tierra Grata, Colombia går det godt. Vi hjælper de lokale med at bygge et fælleshus til Landsbyrådet i Tierra Grata. Tierra Grata er en reintegrationslandsby for tidligere FARC-soldater og deres familier, skriver snedker Bolette Rose Jørgensen, BJMF i en mail fra Colombia.

- Her er 33° varmt og bagende sol, så vi begynder arbejdsdagen kl. 6 om morgenen, holder et par timers pause midt på dagen og fortsætter om eftermiddagen.

- Indtil videre har vi slæbt 1500 mursten, gravet ud, bukket armeringsjern, bygget støbeforme i træ og støbt punktfundamenter til husets vægge. Alle fra landsbyen skal lægge to arbejdsdage i byggeriet af fælleshuset - så hver dag er der fire nye mennesker fra Tierra Grata, som hjælper med byggeriet.

- Om aftenen spiller vi colombiansk pool eller hører oplæg fra de lokale. Vi hører om deres oplevelser med at gå fra at være en væbnet hær med militærdisciplin til at skulle opbygge et civilsamfund og fortsætte kampen for fred i Colombia.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt