Nyheder
Udtalelse: 3F BJMF fordømmer Israels folkemord i Gaza Bestyrelsen i BJMF vedtog på sit møde tirsdag den 7. november en udtalelse , der fordømmer alle angreb på civile og den igangværende massakre i Gaza

3F BJMF fordømmer Israels folkemord i Gaza

Den humanitære krise i Gaza kan ikke ignoreres. Enhver organisation eller individ der anerkender menneskerettighederne og folkeretten har pligt til at reagere. Vi vil ikke stiltiende se til imens Israel bomber og terrorisere hele den palæstinensiske civilbefolkning i Gaza.

Det internationale samfund har alt for længe vendt det blinde øje til palæstinensernes lidelser og dermed blåstemplet Israels brutale og ulovlige besættelse, apartheidstyre og daglige overgreb rettet imod den palæstinensiske befolkning der har foregået i flere årtier.

Alle angreb på civile skal fordømmes. Civile tab kan aldrig bruges til at retfærdiggøre at 2.000.000 palæstinensere lige nu tages som gidsler i Gaza imens de israelske bomber regner ned over dem. Skoler, beboelsesområder, og hospitaler i Gaza er blandt andet mål for Israels bomberegn. Israel blokerer for elektricitet, vand, mad, medicin, og anden kritisk nødhjælp til Gaza.

Skal voldspiralen stoppe må man tage fat i roden til volden. Israel skal efterleve Genevekonventionen og FN menneskerettighedsdomstol og dermed ophæve deres ulovlige besættelse før en varig fred kan etableres.

Vi kræver at Israel ophæver blokaden mod Gaza, og stopper deres årelange berøvelse af palæstinensernes menneskerettigheder.

Vi kræver at FH, pensionskasserne, og den danske regering boykotter, de-investerer og iværksætter sanktionerer imod Israel for deres forbrydelser.

Vi opfordrer alle til at handle og tage afstand fra Israels terror imod den samlede Palæstinensiske civilbefolkning

Råb op, den der tier samtykker. Civilbefolkningen i Palæstina har brug for vores beskyttelse og støtte lige nu!!

Fri Palæstina!

Download udtalelsen (pdf)


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt