Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Bliv medlem Kom godt i gang med din indmeldelse Inden du går i gang med at melde dig ind online, er der en række oplysninger, som er gode at have ved hånden.

I 3F kender vi dit fag og din overenskomst og med over 65 lokale afdelinger, kender vi også dit lokalområde.

Vi har derfor brug for en række oplysninger i forbindelse med din indmeldelse, så vi ved, hvilken lokal 3F fagforening, du hører til.

Inden du går i gang med at melde dig ind online, er det derfor en god ide at have nogle af disse oplysninger ved hånden.

Hvis du er i arbejde, skal du blandt andet indtaste navn og adresse for din arbejdsplads. Du kan finde adresseoplysninger for din arbejdsplads på CVR.dk.

Derudover skal du indtaste din arbejdstitel (stillingsbetegnelse), og hvor mange timer du arbejder om ugen.

Find din virksomhed på CVR.dk

Hvis du er lærling eller elev, skal du oplyse navnet på din skole og din uddannelse.

Har du en læreplads, skal du også indtaste navn og adresse for denne. Du kan finde adresseoplysninger for din læreplads på CVR.dk.

Du skal også indtaste, hvornår du startede på din uddannelse. Det kan du for eksempel se i din uddannelsesaftale eller elevplan.

Find din læreplads på CVR.dk
Husk kontaktoplysninger

Det er også vigtigt, at vi kender dine kontaktoplysninger som mobilnummer og e-mailadresse, så vi kan kontakte dig i forbindelse med dit medlemskab.

Hvis du indtaster en e-mailadresse, vil du også modtage en kvittering for din ansøgning om indmeldelse i din indbakke.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til indmeldelsen, så er du velkommen til at kontakte os. Vi oplever i øjeblikket ekstra tryk på telefon og e-mail, men vi skal nok vende tilbage til dig.

Meld dig ind her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt