Aktuelt
Udsættelse af Generalforsamling
Kære medlemmer.
På grund af usikkerheden om fremtidige restriktioner og forsamlingsforbuddet i forbindelse med Covid-19 smitten i Danmark, har bestyrelsen besluttet at generalforsamlingen rykkes til den 31. august 2021 kl. 18,00 i Aakirkebyhallen.
Vi vil, når tiden nærmer sig, indkalde jer til generalforsamlingen i overensstemmelse med afdelingens vedtægter.
Det vil derfor, beklageligvis heller ikke være muligt at afholde jubilæumsfest. De medlemmer det omhandler vil få tilsendt mail eller brev fra os i afdelingen.
På bestyrelsens vegne

Jonna Nielsen
Formand

Konflikt Siemsens Gaard

Nygifte skal tale om pensionen

Sommeren er over os og bryllupperne venter for døren. Skal du snart giftes eller er du nygift, så er det en god ide at gennemgå pensionsordningen.

Få rabat på sommeraktiviteter med PlusKort

Den er god nok! Legebørn i alle aldre kan endelig få brændt krudt af, og få én på opleveren.

Demonstration Lørdag d. 19. juni kl. 10-14

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Driller computeren

...

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.
Kontakt