Bygningsarbejderne Fyn
Om 3F Bygningsarbejdernes Fyn

3F Bygningsarbejderne Fyn er en professionel og moderne afdeling.

I 3F Bygningsarbejderne Fyn hjælper vi dig og ca. 5000 medlemmer med rådgivning og hurtig indsats, når der er brug for det.

3F Bygningsarbejderne Fyn er en ren branchefagforening, hvor vi organiserer tømrere og murere samt en række mindre fag som alu-, glas-, gulv- og tækkemænd samt byggemontageteknikere og stukkatører på Fyn. Derudover organiserer vi struktører, arbejdsmænd, maskinførere, brolæggere og tagdækkere i Odense kommune.

I afdelingen prioriterer vi højt at få valgt tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter på arbejdspladserne. Hvis du er på en lille arbejdsplads uden tillidsvalgte, kontakt afdelingen - så hjælper vi dig med at få lavet dagsorden og afholdt møde.

Gennem overenskomst med så mange virksomheder som muligt sikrer vi gode løn– og arbejdsvilkår for medlemmerne. Samtidig prioriterer vi det faglige arbejde på byggepladserne og i de enkelte virksomheder højt. Jo større organisationsgrad der er på byggepladsen, jo nemmere er det at få overholdt overenskomst- og ansættelsesaftaler.

Vi hører selvfølgelig gerne fra dig, hvis du har forslag eller idéer til emner, vi bør tage op. Vores faglige arbejde styrkes af dig og dine kollegers aktive medvirken.

Derfor benyt muligheden for indflydelse i din fagforening - 3F Bygningsarbejderne Fyn.

Bestyrelsen
  • Bilagskontrollant Bjarne Andersen, tømrer
  • Bilagskontrollant Jan Kjeldgaard, tømrer
  • Bilagskontrollant Peter Svensson, tømrer
  • Bilagskontrollantsuppleant Michael Lundberg, tømrer
  • Bilagskontrollantsuppleant Tue Mortensen, murerarbejdsmand
  • Fanebærer Tue Mortensen, murerarbejdsmand
  • Fanebærersuppleant Erling Mortensen, murer

Kontakt