Esbjerg
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Esbjerg. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.

Skriv under: Bevar store bededag

Er du enig i, at store bededag skal bevares, så skriv under på bevarstorebededag.dk.

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Når du tænker pension, er forsikring måske ikke lige det første, der falder dig ind. Men din pensionsordning indeholder også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Herunder kan du læse mere om, hvordan de dækker.

Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Er du mellem 18 år og 25 år, er der her en helt særlig medlemsfordel der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting.

Jensens Bøfhus A/S underbetaler stadig deres ansatte

Siden 2020 har Jensens Bøfhus A/S ikke haft overenskomst, fordi de ville give deres unge tjenere 20 kroner mindre i timen.

Din stemme tæller - forsvarsforbeholdet d. 1. juni 2022

Forbundet 3F vil hverken anbefale 3F’s medlemmer at stemme ja eller nej til afskaffelse af forsvarsforbeholdet, da dansk sikkerhedspolitik og forsvarsindsatser ikke er kerne-3F-EU-stof. 3F vil i stedet videreformidle relevante oplysningsmaterialer og debatter om forsvarsforbeholds afstemningen og opfordre medlemmerne til...

Henning Overgaard valgt til ny forbundsformand for 3F

3F’s delegerede har på den ekstraordinære kongres i Odense Kongrescenter enstemmigt valgt Henning Overgaard som ny forbundsformand for 3F.

Fynske Guldfeldt er Årets Arbejdsplads

Den fynske snedker- og tømrervirksomhed S. Guldfeldt Nielsen er kåret som landets bedste arbejdsplads.
Medlemsblade Se alle

Træfferen nr. 2 - 2022

Anden udgave af træfferen i år er nu tilgængelig. I denne omgang findes artikler omkring følgende: * Generalforsamling og valg af ny ledelse i 3F-Esbjerg * Esbjergs Henning Overgaard som er valgt til ny forbundsformand for 3F * Ny ansat...

Træfferen nr. 1- 2022

Ny ansat i faglige afdeling, 1. maj møde og kampen om skiltet er blandt andet emner som berøres i årets første træffer - læs mere her

Træfferen nr. 3 - 2021


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt