Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind
Få hjælp Arbejdsmiljø
3F arbejder for bedre arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Se hvilke regler der gælder for dit fag, og hvordan du søger om erstatning, hvis du bliver ramt af en arbejdsskade.
Populære artikler
Arbejdsskader  Se, hvordan du anmelder arbejdsskader og arbejdsulykker.
Regler for hviletid  Du har ret til 11 timers sammenhængende hvileperiode.
Chikane og diskrimination Læs mere om mobning, sexchikane og diskrimination.
Bliv medlem af 3F's fagforening Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her
Gode råd og inspiration til dit arbejdsliv 3F hjælper dig med at stå stærkere i dit arbejdsliv. Læs mere om arbejdsvilkår, ansættelseskontrakt, lønforhandling og trivsel på arbejdspladsen.
Læs mere her
Læs mere her
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt