Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind
Få hjælp Efterløn
Du kan trække dig gradvis tilbage fra arbejdsmarkedet før folkepensionsalderen afhængig af, hvornår du er født. Se, hvilke regler for efterløn, der gælder for dig.
Populære artikler
Gradvis tilbagetrækning Har du dit efterlønsbevis, kan du udskyde din tilbagetrækning.
Efterlønsbevis Læs om betingelserne for at få efterlønbevis fra a-kassen.
Sådan får du din efterløn Efterløn udbetales hver måned. Læs mere om udbetalingen her.
Se særligt for din efterlønsalder Hvis du betaler efterlønsbidrag, kan du trække dig helt eller delvis tilbage fra arbejdsmarkedet og få udbetalt efterløn fra a-kassen, når du har nået din efterlønsalder. Se, hvad der gælder for din efterlønsalder her.
Find din efterlønsalder her
Find din efterlønsalder her
3F tilbud til pensionister og seniorer Selvom du ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet, er der stadig mange gode grunde til at være en del af 3F. Her kan du læse om kontante fordele og spændende aktiviteter for seniorer.
Se fordelene her
Se fordelene her
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt