Industriens uddannelser
Bliv uddannet autosadelmager Autosadelmager hører ind under boligmonteringsuddannelsen, som også har specialerne gardindekoratør og møbelpolstrer.

På uddannelsen i boligmontering kan du blive faglært autosaddelmager, møbelpolstrer eller gardindekoratør. Du får viden om håndværket, materialer, syning og design og lærer også at fremstille og ombetrække mindre møbler.

Første del af uddannelsen er ens for de tre specialer, men som færdigudlært autosadelmager lærer du at style nyt inventar til biler, både og udfører specialopgaver til fly, busser eller tog. Autosadelmageren har en sikker viden om ergonomi, siddekomfort, lyddæmpning og de nye teknologiske materialer.
Uddannelsens varighed

Uddannelsen som autosadelmager varer 4 år og 6 måneder.

Adgangskrav til grundforløb
Folkeskolens afgangseksamen el. tilsvarende med karakteren 2,0 i dansk og matematik.

Hvad laver en autosadelmager? Uddannelsen til autosadelmager giver dig mulighed for at lære, hvordan man kan restaurere gamle veteranbiler eller lave nye læderkabiner både til biler og lastbiler eller nyt til motorcykler eller både.
Læs mere om autosadelmageruddannelsen
Læs mere om boligmonteringsuddannelsen
Bliv medlem af 3F

3F sikrer dig gode løn- og arbejdsvilkår som elev/lærling. Det koster kun 65 kroner om måneden at blive medlem af fagforeningen, hvis du er på almindelig elevløn.

Meld dig ind
Meld dig ind

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt