Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Jobsøgning 3F Jobformidling: Danmarks største jobdatabase I 3F Jobformidling kan du både søge efter job og lægge dit CV ind, så du måske bliver matchet med et job, der lige passer til dig.

En af de vigtigste opgaver for 3F’s a-kasse er at hjælpe ledige medlemmer med at finde det næste job.

Derfor har vi 3F Jobformidling, som er landets største database med ledige job. Databasen består både af job, der også ligger i andre databaser, og job som 3F’s afdelinger har fået ind direkte fra arbejdsgiverne.

Systemet kan bruges både af a-kassen, af dig som er arbejdsløs, og af dig som har arbejde, men leder efter noget andet.

Gå til 3F Jobformidling
Har virksomheder i databasen OK forhold? Da en del af jobbene i databasen er hentet andre steder fra, er de ikke automatisk kontrolleret for løn- og arbejdsvilkår, derfor kan du ikke være sikker på at der er ok forhold. Med andre ord så kan der være virksomheder uden overenskomst iblandt - eller endda virksomheder, som er ramt af konflikt. Det er der ingen garanti mod. Både job og CV-bank

3F Jobformidling består både af en database med job og af en database med CV’er, hvor du kan blive fundet, hvis du har de rette kvalifikationer. Du kan derfor lægge dit CV ind.

Du kan også oprette det, man kalder en ”jobagent”, hvor du søger efter nogle bestemte job. For eksempel ”tømrer - Ringsted”. Så får du besked, når der er et ledigt job.

Nem at bruge

3F Jobformidling er nem at bruge og er specielt tilpasset til 3F’s medlemmer. For eksempel kan du skrive både ”buschauffør” og ”Ringsted” i søgefeltet samtidig - og de relevante job dukker frem. 

Systemet kan også genkende forskellige varianter af stavning, så skulle der ryge en lille stavefejl ind, gør det ikke noget.

Læs mere Opret en jobagent i 3F Jobformidling Hent pjece 3F Jobformidling Hent pjece Vejen til næste medarbejder Hent pjece Søger du job Hent pjece Søger du arbejdskraft Hent pjece Sådan kom 7000 i job Hent pjece
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt