Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind
Få hjælp Medlemskab af 3F
3F har overenskomster på flere arbejdspladser end nogen anden fagforening. Vi sikrer dine løn- og arbejdsforhold og hjælper, hvis der opstår problemer.
Populære artikler
Kontingent 

Læs mere om kontingentsatser for 3F's fagforening og a-kasse.

Bliv medlem af 3F

Som medlem af 3F er du del af et fællesskab. Læs mere her.

Gratis a-kasse 

Som lærling eller elev, kan du få gratis medlemsskab. Se mere her.

Vidste du, at der er forskel på dagpenge og kontanthjælp? Du har ikke automatisk ret til kontanthjælp, hvis du bliver ledig. Meld dig derfor ind i 3F's a-kasse og få adgang til dagpenge. Og med over 60 lokale kontorer, får du en a-kasse, der kender dit fag og dit lokalområde.
Læs mere her
Læs mere her
Favorable fordele til medlemmer Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter. Hvad enten du er på udkig efter at leje feriebolig, vil til Superliga kamp, shoppe med PlusKort-rabat eller har brug for juridisk hjælp.
Se fordelene her
Se fordelene her
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt