Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind

Grundet corona-situationen kan der være andre regler og politiske tiltag, der gør sig gældende.

Læs mere i vores FAQ om coronavirus og arbejdsliv.

Få hjælp Opsigelse
Har du overenskomst på din arbejdsplads, er der en række regler om opsigelse, som både du og din arbejdsgiver skal overholde. Læs mere om opsigelse her.
Populære artikler
Fyret – hvad skal jeg gøre?

Få overblik over dine rettigheder, hvis du er blevet fyret.

Hvis du siger dit job op Se hvilke regler, du skal være opmærksom på, når du siger op. 
Advarsel og bortvisning  3F kan hjælpe, hvis du har fået en advarsel eller en bortvisning.
Se, hvad du skal gøre, når du er blevet ledig Første dag du er blevet ledig, skal du melde dig ledig i din 3F a-kasse og i dit lokale jobcenter eller på jobnet.dk. Vi har samlet en række artikler, som guider dig igennem, hvad du skal, når du er blevet ledig.
Læs mere her
Læs mere her
Vidste du, at der er forskel på dagpenge og kontanthjælp? Du har ikke automatisk ret til kontanthjælp, hvis du bliver ledig. Meld dig derfor ind i 3F's a-kasse og få adgang til dagpenge. Og med over 60 lokale kontorer, får du en a-kasse der kender dit fag og dit lokalområde.
Læs mere her
Læs mere her
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt