Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Opsigelse Fyring under sygdom Hvis du bliver fyret under sygdom, skal der altid være en saglig grund. Sygdom kan ske for alle, så derfor er du sikret flere rettigheder, hvis det sker for dig. Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på, og hvilke rettigheder du og din arbejdsgiver har.

Det kan være hårdt mentalt, når du er syg og samtidig er nervøs for at blive fyret. Her får du en god oversigt, så kan læse om reglerne og se, hvordan du er stillet.

Husk, at du altid kan spørge din tillidsrepræsentant eller kontakte din lokale 3F-afdeling, hvis du mangler svar på et spørgsmål omkring fyring under sygdom. 3F kan også i nogle tilfælde hjælpe dig med at få en godtgørelse, hvis din fyring er uberettiget.
Lær mere om fyring
Find din overenskomst
Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt