Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Opsigelse Er din arbejdsgiver gået konkurs? Når den virksomhed, du arbejder ved, går konkurs eller kommer under rekonstruktion, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter din lokale 3F fagforening.

Der kan være mange ubekendte, når den virksomhed, du arbejder ved, går konkurs. Ofte går en virksomhed konkurs, fordi der ikke er flere penge i kassen, og virksomheden ikke kan betale regningerne. Når en virksomhed går konkurs, er det altså en permanent lukning.

Når din arbejdsgiver går konkurs, er det en god idé at kontakte din lokale 3F fagforening hurtigst muligt.

Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt