Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind
Få hjælp Pension
Din arbejdsmarkedspension afhænger af, hvilken overenskomst du arbejder under. Ud over arbejdsmarkedspensionen, modtager du også ATP og LD. Læs mere om de forskellige pensioner her.
Populære artikler
Arbejdsmarkedspension Læs her om udbetaling, og se, hvad der gælder for din pension.
Seniorpension Opfylder du en række betingelser, kan du søge om seniorpension.
ATP Livslang Pension ATP udbetales, når du når folkepensionsalderen. Se mere her.
Udbetaling af pension ved dødsfald og kritisk sygdom Som medlem af 3F og med pensionsopsparing hos Industriens pension, Pensiondanmark eller Sampension får dine efterladte automatisk en sum penge, når du dør.
Læs mere her
Læs mere her
3F tilbud til pensionister og seniorer Selvom du ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet, er der stadig mange gode grunde til at være en del af 3F. Her kan du læse om kontante fordele og spændende aktiviteter for seniorer.
Se fordelene her
Se fordelene her
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt