Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind
Få hjælp Pension
Din arbejdsmarkedspension afhænger af, hvilken overenskomst du arbejder under. Ud over arbejdsmarkedspensionen, modtager du også ATP og LD. Læs mere om de forskellige pensioner her.
Populære artikler
Arbejdsmarkedspension Langt de fleste medlemmer af 3F har en arbejdsmarkedspension. Læs her om udbetaling, og se, hvad der gælder for din pension.
Seniorpension Hvis du er nedslidt, har du mulighed for at søge om seniorpension, hvis du opfylder en række betingelser.
ATP Livslang Pension Har du indbetalt penge til ATP Livslang Pension (ATP), kan du få dem udbetalt, når du når folkepensionsalderen.
Udbetaling af pension ved dødsfald og kritisk sygdom Som medlem af 3F og med pensionsopsparing hos Industriens pension, Pensiondanmark eller Sampension får dine efterladte automatisk en sum penge, når du dør.
Læs mere her
Læs mere her
3F tilbud til pensionister og seniorer Selvom du ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet, er der stadig mange gode grunde til at være en del af 3F. Her kan du læse om kontante fordele og spændende aktiviteter for seniorer.
Se fordelene her
Se fordelene her
Nyt 3f.dk og Mit3F Vi er gået i luften med et nyt 3f.dk. I den forbindelse kan du desværre opleve forstyrrelser på 3f.dk og Mit3F. Vi beklager de gener, forstyrrelserne må have.
Kontakt