Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Tillidshverv Kursuskatalog Det er et stort ansvar at være tillidsvalgt på din arbejdsplads. Men som medlem af 3F får du selvfølgelig alle de redskaber, du har brug for på vores kurser. Her kan du få et godt overblik.

3F tilbyder både grundkurser og udvidede kurser, hvor der er spændende muligheder for at udvikle dig i dit tillidshverv.

Hvis du er usikker på hvilke kurser, der passer bedst til dig, er din lokale 3F fagforening altid klar på at hjælpe med at finde det helt rigtige kursus for dig. Kig eventuelt FIU-kursuskataloget igennem først, og se, om der er noget, som virker interessant for dig.

Når du er valgt som arbejdsmiljørepræsentant eller tillidsrepræsentant, skal du på kursus for at sikre, at du kan varetage dit tillidshverv bedst muligt. Kurserne vil gøre dig stærkere både fagligt og personligt. 

Her kan du få et godt overblik over alle kurser.

Se kurser og anden kursusinformation via Mit3F
Se alle kurser her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt