Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Tillidshverv Til dig som er tillidsrepræsentant Som medlem af 3F får du råd og vejledning, når du er blevet valgt som tillidsrepræsentant. Det er et stort ansvar, og du får en vigtig rolle over for dine kolleger, arbejdsplads og 3F.

En vigtig opgave for dig som tillidsrepræsentant er at engagere og involvere dine kolleger. Det er nemlig afgørende, at ansatte på en arbejdsplads har en stærk tro på, at de kan præge arbejdspladsen med sammenhold i fællesskab med andre. Jo flere der støtter op om tillidsrepræsentanten og er medlem af 3F, jo stærkere er jeres stemme på arbejdspladsen.

På artiklen "Om tillidsrepræsentanten" kan du læse mere om, hvordan valg af tillidsrepræsentanten fungerer.

Om tillidsrepræsentanten
Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt