Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind
Få hjælp Uddannelse
Det er aldrig for sent at uddanne sig. Som medlem af 3F har du mange muligheder for at få hjælp til at tage en uddannelse/efteruddannelse. Læs mere her.
Populære artikler
Svendebrev Læs mere om din mulighed for at blive voksenlærling med løn. 
 Uddannelse på dagpenge Tag 6 ugers jobrettet uddannelse, eller andre kurser. Se mere her.
Praktisk uddannelse Tag en erhvervsuddannelse eller lærlingeuddannelse.
Bliv medlem af 3F's fagforening Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her
Få papir på dine kompetencer Alle dine kompetencer er vigtige - uanset hvor de kommer fra. 3F kan hjælpe dig med at få en kompetenceafklaring, så du får papirer og et godt overblik over alt det, du kan.
Læs mere her
Læs mere her
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt