Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Unge i 3F 3F ungdom Der er altid masser af spændende aktiviteter i gang hos 3F Ungdom. I 3F synes vi nemlig, at de unges stemme er utrolig vigtig, når det kommer til forholdene på fremtidens arbejdspladser.

3F Ungdom består af unge frivillige 3F’ere, som sammen sætter fokus på de udfordringer, unge møder på arbejdsmarkedet, uanset om du er fritidsjobber, lærling, faglært eller ufaglært.

Som medlem af 3F kan du være med til at sætte dagsordenen i diskussionerne om for eksempel arbejds- og lærepladser eller andre faglige udfordringer, som du møder i din hverdag.

Hvis du er under 31 år, kan du være med til at gøre andre opmærksomme på, hvad der er vigtigt for dig, dine venner og kolleger og for andre unge.

Følg 3F ungdom på Facebook
Læs mere på 3F ungdoms hjemmeside
Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt