Anlægsstruktørelev (Offentlig)

Som anlægsstruktørelev er du dækket af 3F’s overenskomst, uanset hvor du arbejder. Se din overenskomst nederst på siden.

Det betyder, at fagforeningen 3F aftaler din løn og dine arbejdsforhold, og 3F er eksperter inden for dit fag og kan hjælpe dig, hvis du får problemer.

Løn og overenskomst

Den Offentlige Gruppe i 3F forhandler overenskomsten på dit arbejdsområde. Det betyder, at du altid er sikret ordentlige løn- og arbejdsforhold, både når du er under uddannelse, og når du er færdiguddannet.

Dine rettigheder omkring løn, arbejdstid, ferier og fridage, uddannelse og mange andre forhold finder du i den overenskomst, som 3F har indgået med arbejdsgiverne.

En række forhold er dog overladt til lokal forhandling. Spørg din tillidsrepræsentant eller din lokale 3F fagforening hvilke aftaler, der gælder på din arbejdsplads.

Du kan også være anlægsstruktørlærling og ansat på en privat arbejdsplads.

Se dine overenskomster

Der er forskellige overenskomster for anlægsstruktører ansat i kommuner og regioner.

Anlægsstruktørelev i kommuner

Overenskomsten for specialarbejdere, faglærte gartnere, faglærte brolæggere, faglærte anlægsstruktører, faglærte murere m.fl. - herunder Læsøfærgen (cateringpersonale)

Anlægsstruktørelev i regioner

 

Bliv medlem som anlægsstruktørelev (Offentlig)

3F er specialister i at sikre dig som anlægsstruktørelev (Offentlig). Så du får den løn og de arbejdsforhold du skal have.

  • Hjælp til lønforhandling
  • Rådgivning af din lokale 3F Fagforening
  • Sikrer gode fysiske arbejdsvikår
Bliv medlem

Særligt for anlægsstruktørelever