Greenkeeperelev

Som greenkeeperelev er du dækket af 3F’s overenskomst, uanset hvor du arbejder. Se din overenskomst nederst på siden.

Det betyder, at fagforeningen 3F aftaler din løn og dine arbejdsforhold, og 3F er eksperter inden for dit fag og kan hjælpe dig, hvis du får problemer.

Løn

Din løn skal stige undervejs i din uddannelse - 1. marts, hvor de fleste lønsatser opdateres, og når du er et år nærmere afslutningen på din uddannelse. Se lønsatserne her.

Hvis din løn ikke stiger, bør du kontakte din tillidsrepræsentant, hvis du har sådan én, eller kontakte din 3F fagforening.

Din overenskomst

Den Grønne Gruppe i 3F aftaler din overenskomst. Det betyder, at du altid er sikret ordentlige løn- og arbejdsforhold, både når du er under uddannelse, og når du er færdiguddannet.

Overenskomsterne er aftaler mellem arbejdsgiverforeningen og 3F om løn og vilkår. De indeholder blandt andet regler for overtidsbetaling, betaling for arbejde i weekenden og på helligdage og meget andet, som du bør vide.

Som elev er du altid omfattet af 3F’s overenskomst, der sikrer dig en ordentlig løn. Det står i loven og gælder også, selvom din arbejdsplads ikke har indgået en overenskomst selv, og dine udlærte kolleger ikke er dækket af overenskomsten.

Få mere at vide

Som medlem af 3F har du en stærk organisation i ryggen. Hvis du får problemer under din uddannelse, skal du kontakte din lokale 3F fagforening.

Læs om løn og ansættelsesforhold for elever på de grønne uddannelser i denne Lærlingeguide.

Nedenfor kan du se den overenskomst, du som greenkeeperelev hører ind under.

Overenskomsten for greenkeeperelever

Overenskomsten for golfbaner ml. 3F og Danske Anlægsgartnere.

Golfbaneoverenskomsten 3F og Danske Anlægsgartner

 

Bliv medlem som greenkeeperelev

3F er specialister i at sikre dig som greenkeeperelev. Så får du den løn og de arbejdsforhold, du skal have.

Bliv medlem

Særligt for greenkeeperelever

Uddannelse og kurser