Industrioperatør (Offentlig)

Fagforeningen 3F er specialister i løn og arbejdsforhold for industrioperatører ansat i kommuner, regioner og staten. Det er din sikkerhed for at få den bedste faglige hjælp. Se din overenskomst nederst på siden.

Løn og overenskomst for industrioperatører i kommune, region og stat

Den offentlige gruppe i 3F forhandler overenskomsten på dit arbejdsområde.

Dine rettigheder omkring løn, arbejdstid, ferier og fridage, uddannelse og mange andre forhold finder du i den overenskomst, som 3F har indgået med arbejdsgiverne.

En række forhold er dog overladt til lokal forhandling. Spørg din tillidsrepræsentant eller din lokale 3F fagforening hvilke aftaler, der gælder på din arbejdsplads.

Du kan også være agroindustrioperatør og ansat på en privat arbejdsplads og mejeriindustrioperatør og ansat på en privat arbejdsplads.

Overenskomst

Der er forskellige overenskomster for industrioperatører ansat i kommuner, regioner og staten.

Se din løn og overenskomst inddelt efter overenskomstområde.

Industrioperatør i kommuner

Overenskomsten for specialarbejdere, faglærte gartnere, faglærte brolæggere, faglærte struktører, faglærte murere m.fl. - herunder Læsøfærgen (cateringspersonale)

Industrioperatør i Københavns og Frederiksbergs kommune

Industrioperatør i regioner

Industrioperatør i Banedanmark

Organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten og Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer