Rengøringsassistent (Offentlig)

Fagforeningen 3F er specialister i løn og arbejdsforhold for rengøringsassistenter ansat i kommuner, regioner og staten. Det er din sikkerhed for at få den bedste faglige hjælp. Se din overenskomst nederst på siden.

Løn og overenskomst for rengøringsassistenter

Der er forskellige overenskomster for rengøringsassistenter ansat i kommuner, regioner, staten, private skoler og gymnasier, visse private daginstitutioner og forsyningsvirksomheder.

Den Offentlige Gruppe i 3F forhandler overenskomsten på dit arbejdsområde.

Dine rettigheder omkring løn, arbejdstid, ferier og fridage, uddannelse og mange andre forhold findes i den overenskomst, som 3F har indgået med arbejdsgiverne.

En række forhold er dog overladt til lokal forhandling. Spørg din tillidsrepræsentant eller din 3F fagforening, hvilke aftaler der gælder på din arbejdsplads.

Du kan også være rengøringsassistent og ansat på en privat arbejdsplads.

Løn og overenskomst for rengøringsassistenter

Løn og overenskomst for rengøringsassistenter i kommuner, regioner, staten, private skoler og gymnasier, visse private daginstitutioner og forsyningsvirksomheder.

Overenskomst

Se din løn og overenskomst inden for dit overenskomstområde.

Rengøringsassistenter kommuner

Rengøringsassistent i hovedstadsområdet

Rengøringsassistent i regioner

Rengøringsassistent i staten

Organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten og Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer

Rengøringsassistent på øvrige overenskomster

Overenskomst for Danmarks Private Skoler – grundskoler og gymnasier, Deutscher Schul- und Sprachverein für Nordschleswig, Lilleskolerne, Danske Friskoleforening og "KL, forsyningsvirksomheder med serviceaftale.