Rengøringsassistent/sanitør

Fagforeningen 3F er specialister i løn- og arbejdsforhold for rengøringsassistenter/sanitører. Det er din sikkerhed for at få den bedste faglige hjælp. Se din overenskomst nederst på siden.

Løn og overenskomst for rengøringsassistent/sanitør

Privat Service, Hotel og Restauration i 3F forhandler din overenskomst.

Den løn, du som rengøringsassistent/sanitør har krav på, afhænger af overenskomsten. I nogle tilfælde forhandles dele af lønnen lokalt.

3F hjælper dig med at forhandle din løn, hvis din arbejdsgiver ikke har overenskomst.

Tal med din tillidsrepræsentant eller din lokale 3F fagforening, hvis du er i tvivl om, hvilken overenskomst du er ansat under.

Bliv medlem som rengøringsassistent/sanitør

3F har tegnet din overenskomst. Derfor kender vi alt til reglerne for din løn, tillæg, arbejdstid, fridage, gode arbejdsstillinger og rengøringsmidler.

Se flere fordele og bliv medlem.

 

Se overenskomsterne for rengøringsassistenter/sanitører

Der er to forskellige overenskomster for rengøringsassistenter/sanitører.

Rengøringsassistenter/sanitører i private virksomheder kan være ansat på to forskellige landsdækkende overenskomster.

De fleste rengøringsassistenter/sanitører er ansat i private virksomheder, men du kan også være ansat i en offentlig virksomhed. Se mere om rengøringsassistenter i offentlige virksomheder.

Serviceoverenskomsten

Serviceoverenskomsten mellem DI – overenskomst II (SBA) og 3F Privat Service, Hotel og Restauration og Landssammenslutningen for rengøring og service under Serviceforbundet – kaldet ”Serviceoverenskomsten (SBA)”

Serviceoverenskomsten

Serviceoverenskomsten

Serviceoverenskomsten mellem Kooperationen 3F Privat Service, Hotel og Restauration og Landssammenslutningen for Rengøring og Service under Serviceforbundet.

Overenskomst