Serviceassistent med erhvervsuddannelsen (Offentlig)

Fagforeningen 3F er specialister i løn og arbejdsforhold for erhvervsuddannede serviceassistenter ansat i kommuner, regioner og staten. Det er din sikkerhed for at få den bedste faglige hjælp.

Løn og overenskomst for serviceassistenter (erhvervsuddannede)

Der er forskellige overenskomster for serviceassistenter ansat i kommuner, regioner, staten, private skole og gymnasier og visse private daginstitutioner. Se din overenskomst nederst på siden.

Den Offentlige Gruppe i 3F forhandler overenskomsten på dit arbejdsområde.

Dine rettigheder omkring løn, arbejdstid, ferier og fridage, uddannelse og mange andre forhold finder du i den overenskomst, som 3F har indgået med arbejdsgiverne.

En række forhold er dog overladt til lokal forhandling. Spørg din tillidsrepræsentant eller din lokale 3F fagforening hvilke aftaler, der gælder på din arbejdsplads.

Du kan også være serviceassistent og ansat på en privat arbejdsplads

Løn og overenskomst for serviceassistenter (erhvervsuddannede)

Løn og overenskomst for serviceassistenter (erhvervsuddannede) i kommuner, regioner, staten, private skole og gymnasier og visse private daginstitutioner. 

Overenskomst

Se din løn og overenskomst inden for dit overenskomstområde.

Erhvervsuddannede serviceassistent i kommuner

Erhvervsuddannede serviceassistent i regioner

Serviceassistent i staten

Organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten og Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer

Serviceassistent på øvrige overenskomster