Bliv medlem
Bliv medlem af 3F og få hjælp i dit arbejdsliv Som medlem af 3F er du en del af et fagligt fællesskab, der sikrer dig og dine kollegaer ordentlige løn- og arbejdsvilkår. 3F er specialister i dit fag, og vi hjælper dig, hvis der opstår problemer.

3F er din tryghed på arbejdsmarkedet. Vi har aftalt dine løn- og arbejdsforhold i overenskomsten med arbejdsgiveren og kender dit fag. Ud over de kollektive goder, som overenskomsten giver dig, så er fagforeningen også din personlige hjælp i dagligdagen.

Vi kender dit fag 3F har aftalt dine arbejds- og lønforhold i din overenskomst. Vi er eksperter i dit fag.
Gratis løntjek Som medlem af 3F kan du få et gratis løntjek. Er du blevet snydt, hjælper vi med erstatning.
Hvis du bliver ledig Du optjener ret til dagpenge som medlem af 3F's a-kasse, hvis du skulle blive ledig.
"3F har min ryg"

Det betyder meget, at 3F kender mit fag. De skaffede mig erstatning, da jeg blev fyret – og kæmpede i det hele taget min sag. Der stod tre mand og forhandlede på mine vegne. Jeg føler virkelig, at 3F har min ryg på alle måder.

- Niels, murer.

Bliv medlem
Bliv medlem
Fakta 1,5 milliarder kroner til medlemmerne

Er du medlem af fagforeningen 3F, er der altid hjælp at hente. Hvert år henter 3F ca. 1,5 milliarder kroner hjem til medlemmerne i erstatninger. Det er langt mere, end medlemmerne betaler i kontingent.

Fordele som medlem

Som medlem af 3F får du en lang række fordele, for eksempel:

  • Fri adgang til alle 3F Superliga kampe
  • Rabat på forsikringer
  • PlusKort - rabat i mere end 1.300 butikker
  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Billige feriehuse i Danmark og Europa
Bliv medlem
Alle fordele
Bliv medlem
Alle fordele
Priser for medlemskab Der er forskel på priser, alt efter om du både er medlem af a-kassen og fagforeningen. Dit kontingent kan trækkes fra i skat.
Se priser
Se priser
Sådan hjælper 3F dig

Du har ret til en ansættelseskontrakt, når du starter i nyt arbejde.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din ansættelseskontrakt er i orden, eller hvis du slet ikke har modtaget en ansættelseskontrakt, kan 3F hjælpe dig.

Som medlem af 3F har du desuden mulighed for at få gratis løntjek.

Hvis du bliver snydt for løn, tillæg, feriepenge og pension, kan du som medlem af 3F få hjælp til at få dine penge fra arbejdsgiveren. 3F gennemgår dine lønsedler, og ved uenighed fører 3F din sag mod din arbejdsgiver i Arbejdsretten. Det er kun en OK fagforening som 3F, der kan føre sag for dig.

Bliver du dårligt behandlet på din arbejdsplads, kan du altid gå til din 3F arbejdsmiljørepræsentant eller 3F tillidsrepræsentant. Er der ingen arbejdsmiljørepræsentant eller tillidsrepræsentant på din arbejdsplads, kan du altid gå til din 3F fagforening, som vil hjælpe dig. Hvis du kommer ud for en ulykke på jobbet, har 3F socialrådgivere og andre kompetente medarbejdere, som sørger for, at du kommer godt igennem hele sagsbehandlingen. Vi hjælper dig med at anmelde arbejdsskade, erhvervssygdom eller arbejdsulykke og fører sagen for dig. Det er kun en OK fagforening som 3F, der kan føre sager for dig i Arbejdsretten.
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Du får desuden favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Bliv medlem
Bliv medlem


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt