Dagpenge
Dagpengekort: Sådan udfylder du dit dagpengekort Et dagpengekort gælder for en periode på én måned. Det betyder, at du hver måned skal indsende dit dagpengekort til a-kassen. Det skal du cirka en uge før den første i en ny måned.

Du finder dit dagpengekort på Mit3F

Du finder dit dagpengekort ved først at logge på Mit3F og dernæst klikke på Min a-kasse og så Blanketter.

Når du udfylder dagpengekortet, skal du oplyse dine aktiviteter. Det gælder blandt andet, hvor meget du har arbejdet, om du har holdt ferie og om du har været syg i den periode, som dagpengekortet gælder for.

Når du udfylder for den sidste uge af dagpengekortets periode, skal du selv vurdere, hvor mange arbejdstimer, du forventer at få. Vær så præcis som muligt. Oplysningerne har nemlig indflydelse på dine dagpenge.

Hvis du har været fuldt ledig i hele perioden, skal du blot klikke nej under spørgsmålet om aktiviteter i dagpengekortet.

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger, er du klar til at indsende dit dagpengekort.

Husk at sende dagpengekortet til tiden - så undgår du, at udbetalingen af dine dagpenge bliver forsinket eller at du mister retten til dagpenge for den pågældende periode.

Find dit dagpengekort her
Se hvornår du får udbetalt dagpenge eller efterløn
Se hvordan du ansøger om dagpenge
Har du brug for mere vejledning til at udfylde dit dagpengekort? Har du brug for mere vejledning til at udfylde dit dagpengekort, så læs pjecen "Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort", eller se videoen "Udfyld dagpengekort". Du finder pjecen og videoen herunder.
Pjece: Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort
Video: Udfyld dagpengekort
Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video.
Video: Sådan søger du dagpenge
Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt