Ferie
3F Feriekasse 3F Feriekasse er en feriekasse for virksomheder, som har indgået tiltrædelsesoverenskomst med 3F. Dette omfatter hovedsageligt virksomheder under Byggegruppen og Privat Service Hotel og Restauration.

Du kan kontakte Feriekassen på dette telefonnummer: 8892 0850.

Feriekassen har cvr. nr. 31378028.

FAQ om feriekasse til medlemmer/ikke medlemmer 3F Feriekasse udbetaler altid til NEM Konto via cpr.nr., så det går helt automatisk, men kontroller gerne at du har opsat en NEM Konto. Dette kan du gøre på nemkonto.dk.
Kontroller at du har oprettet en NEM Konto på nemkonto.dk
Du kan se dine feriepengeindberetninger på Borger.dk så snart din arbejdsgiver har indberettet dem, men ikke indbetalt dem til Feriekassen.

Hvis du er 14 dages lønnet, bliver dine feriepenge indbetalt fra din arbejdsgiver to gange om måneden, og pengene kan udbetales til dig omkring den 4. og den 18. i måneden efter optjeningsperioden.

Hvis du er månedslønnet, kan der ske udbetaling til dig omkring den 18. i måneden efter optjeningsmåneden.

Det vil sige, at hvis din optjeningsperiode er november, så vil der være udbetaling omkring 18. december, hvis din arbejdsgiver har betalt.

3F Feriekasse udbetaler feriepenge hver dag, så snart vi har pengene, og når der er en anmodning, bliver de udbetalt. Dog tidligst fire uger før første feriedag.

Vi kan ikke udbetale feriepenge før, virksomheden har indbetalt dem til os.
Se dine feriepengeindberetninger på borger.dk
Du skal sende en e-mail til feriekasse@3f.dk med dit eventuelle cpr. nr., navn og IBAN-nummer på din udenlandske bankkonto.

Al indberetning til Borger.dk går igennem din arbejdsgiver. Kontakt derfor denne.

Hvis I ikke kan blive enige, kontakt da din lokale 3F afdeling om rådgivning.

FAQ om feriekasse til arbejdsgivere Det skal du fordi, virksomheden har indgået en tiltrædelsesoverenskomst med 3F, hvoraf det fremgår, at virksomheden er underlagt at bruge 3F’s feriekasse.

Du skal taste følgende ind i jeres lønsystem:

3F Feriekasse SE: 31378028
PBS-nr. Feriekasse: 03795578

Hvis du har behov for at lave en manuel overførsel, skal du sende en mail til feriekasse@3f.dk med cvr.nr., og så vil vi sende en FIK-kode retur.

Vi kan pt. ikke understøtte leverandørservice, men forventer at komme med en løsning snarest muligt.

Hvis du ikke har oplyst din mailadresse i forbindelse med indgåelse af tiltrædelsesoverenskomsten kan du sende en mail til feriekasse@3f.dk.
Vi har lavet en engelsk version af 3F Feriekasse, som du kan læse nedenfor.
3F Holiday Fund

Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt