Jobsøgning
Du skal registrere din jobsøgning i joblog Når du er blevet ledig, skal din jobsøgning registreres i en joblog. Se her hvordan.

Når du er blevet ledig, er der krav om, at du skal søge arbejde for at få dagpenge. Det er vigtigt, at du holder styr på:

  • hvilke job, du har søgt.
  • hvornår de er søgt.

Du skal registrere de job, du søger, og dine ansøgninger skal hver uge lægges ind i en såkaldt joblog.

Log på Mit3F for at tilgå joblog
Hvorfor skal jeg registrere mine jobsøgning i joblog?

Jobloggen er et register og overblik over din jobsøgning. Det er et krav i loven, at du løbende registrerer al din jobsøgning mens du er ledig.

Samtidig kan du selv bruge jobloggen til at holde styr på, hvad du har søgt og hvornår. Dermed har du også dokumentation for din jobsøgning.

I jobloggen kan a-kassen og jobcenteret få et overblik og bruge den som udgangspunkt for jeres samtaler.

Sammen med a-kassen aftaler du en plan for din jobsøgning – og for, hvor mange af dine ansøgninger, du skal uploade i jobloggen.

Udfylder du ikke jobloggen, skal a-kassen indkalde dig til en samtale om din rådighed. Det kan få konsekvenser for din ret til dagpenge.

Viser det sig at du slet ikke har søgt job i en hel måned kan du miste dine dagpenge i tre uger. Står du ikke til rådighed for arbejdsmarkedet, mister du helt din ret til dagpenge. Derfor er det vigtigt at du bruger jobloggen aktivt.

Læs mere om ret til dagpenge her
Læs mere om karantæne og sanktioner
Hvordan

I jobloggen skal du som minimum registrere stillingsbetegnelsen, hvor du fandt jobbet, arbejdstiden, virksomhedens navn, hvornår du søgte jobbet – og hvordan. Du behøver ikke lægge alle dine ansøgninger ind i loggen, men nogle af dem skal.

3F’s a-kasse har lavet flere vejledninger om, hvordan du kommer ind i jobloggen, og hvordan du bruger den.

Læs mere Sådan bruger du din joblog i din jobsøgning Hent pjece


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt