Lærling og elev
3F Ungdom Der er altid masser af spændende aktiviteter i gang hos 3F Ungdom. I 3F synes vi nemlig, at de unges stemme er utrolig vigtig, når det kommer til forholdene på fremtidens arbejdspladser.

3F Ungdom består af unge frivillige 3F’ere, som sammen sætter fokus på de udfordringer, unge møder på arbejdsmarkedet, uanset om du er fritidsjobber, lærling, faglært eller ufaglært.

Som medlem af 3F kan du være med til at sætte dagsordenen i diskussionerne om for eksempel arbejds- og lærepladser eller andre faglige udfordringer, som du møder i din hverdag.

Hvis du er under 31 år, kan du være med til at gøre andre opmærksomme på, hvad der er vigtigt for dig, dine venner og kolleger og for andre unge.

Følg 3F Ungdom på Facebook
Læs mere på 3F Ungdoms hjemmeside
Kontakt 3F Ungdom Alle lokalafdelinger har tilknyttet en ungdomsansvarlig. Du kan ringe til 70 300 300 og spørge efter en medarbejder i Ungdom, de vil kunne hjælpe dig med at blive en del af ungdomsarbejdet og skabe kontakt til den ungdomsansvarlige i din afdeling.
Kontakt 3F Ungdom
Aktiviteter i 3F Ungdom

3F Ungdom er altid med, der hvor det sker! Her kan du se et udpluk af de events og aktiviteter, hvor 3F Ungdom enten deltager eller er medarrangører af.

Se aktivitetskatalog for 2024

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelser. De kæmper inden for forskellige fag om at blive landets bedste i netop deres fag. 3F Ungdom er selvfølgelig altid med til DM i Skills. Her hepper vi på de seje deltagere, og så er vi med til at sætte fokus på de mange uddannelser og fag, der hører til 3F.

Hvert år tager en gruppe af 3F’s unge til Folkemødet på Bornholm. Vi deltager i debatter og sætter faglig ungdomspolitik på dagsordenen. Vi afholder arrangementer på Folkemødet sammen med de andre fagforbund, og lørdag aften holder vi sangaften med hele LO Ungdom – en fantastisk mulighed for at møde andre unge i fagbevægelsen. Jobpatruljen er en oplysningskampagne, der sikrer unge mellem 13 og 18 år en ordentlig start på arbejdsmarkedet. Når du er med i Jobpatruljen, får du afgørende betydning for andre unges forhold på deres fritidsjob, og du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab.

Vi søger altid efter nye, friske kræfter, så kontakt os, hvis du vil høre mere om at komme med.
Vil du møde andre unge 3F’ere og lære noget nyt om dig selv og dit fag? Så kom på weekendkursus med 3F Ungdom. Vi samler unge fra hele landet på to weekender i løbet af året, hvor du kan møde andre unge med fagligheden i orden. Der vil være oplæg, debat og workshops om emner, der handler om vores hverdag og fremtid.
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Du får desuden en række fordele som PlusKort, Superliga-billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Bliv medlem
Bliv medlem


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt