Ledig
Når du ikke længere er ledig Når du har fået job, og ikke er arbejdsløs længere, er der nogen praktiske ting du skal huske.

Når du har fået arbejde eller af anden grund ikke længere er ledig, er der nogle rent praktiske ting, som du skal huske.
Mit3F Tjek dine oplysninger på Mit3F, herunder om din nuværende arbejdsplads. Hvis oplysningerne er forkerte, skal de rettes – kontakt din lokale 3F a-kasse.
Log på Mit3F
Jobnet

Når du har fået arbejde igen, skal du ikke længere være tilmeldt som jobsøgende og ledig. Husk at afmelde dig som ledig på Jobnet.dk. Det skal du gøre på din første arbejdsdag. A-kassen får automatisk besked, når du er afmeldt.

Hvis du begynder på dit nye arbejde i løbet af en måned, skal du huske at indsende dit dagpengekort for den måned, hvor du går i arbejde og du skal huske, at skriver dine arbejdstimer på dagpengekortet.

Er dit nye arbejde på deltid, skal du ikke afmelde dig som ledig. Kontakt din lokale 3F a-kasse for at høre, om du har ret til at få supplerende dagpenge. Her kan du læse om Sådan får du supplerende dagpenge .

Gå til Jobnet.dk


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt