Fordele
3F tilbud til pensionister og seniorer Selvom du ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet, er der stadig mange gode grunde til at være en del af 3F. Her kan du læse om kontante fordele og spændende aktiviteter.

Som pensionist og senior har du mulighed for at være medlem af din lokale 3F fagforenings pensionist- og efterlønsklub.

Du kan blandt andet deltage i kurser, høre foredrag, spille banko, deltage i udflugter og mange andre spændende arrangementer. Hver pensionist- og efterlønsklub har sine egne tilbud, så kontakt din lokale 3F fagforening, og hør, hvad de tilbyder.

Der er også en lang række kontante fordele som fribilletter til 3F Superliga, billige forsikringer eller rabatter med PlusKortet.

Gennemsnitskontingentet er cirka 61 (2024) kroner om måneden. 

Spørg din lokale 3F fagforening, da kontingentet ikke er ens i hver afdeling og blandt andet også afhænger af, om du har arbejde.

Find din lokale seniorklub
Få overblik over aktiviteterne i din seniorklub
Faglige Seniorer

Faglige Seniorer er en selvstændig organisation for fagbevægelsens seniormedlemmer med mere end 250.000 medlemmer fordelt på 550 seniorklubber over hele landet. 

I Faglige Seniorers seniorhåndbog finder du nyttige tips til dit seniorliv, regler og satser. Du kan også beregne, hvor meget du kan få i pension og satser. 

Du kan få gratis nyheder skrevet til seniorer, og bruge Faglige Seniorers rådgivere for eksempel socialrådgiver, pensionsrådgiver og advokat.

Faglige Seniorer giver dig også oplevelser med rabat. Foredrag, koncerter og billige ture i biografen.

Du er automatisk gratis medlem af Faglige Seniorer, hvis du er senior og medlem af 3F.

Læs mere om Faglige Seniorer og fordelene her
Læs seniorhåndbogen her
Tilmeld dig Faglige Seniorers gratis nyhedsbrev her
Mange fordele og medlemstilbud til 3F's seniorer Der er masser af gode grunde til at være medlem af 3F, selvom du ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet. For et kontingent på cirka  61 (2024) kr. om måneden, får du en masse kontante medlemstilbud og store fordele.

Som pensionistmedlem har du også adgang til 3F Superliga-fodbold. Du kan frit hente to billetter til hver 3F Superligakamp - én til dig og én til en ven.

Læs her, hvordan du henter billet
Som pensionistmedlem har du adgang til de samme fordele som før. Så du kan stadig leje feriehuse og tage på ferie sammen med din familie.
Læs mere om, hvordan du lejer feriehuse
Du kan spare penge på tøj, briller, elektronik, ferier og meget andet, når du bruger dit PlusKort. Det giver adgang til fordelagtige rabatter i 1.300 butikker og webbutikker over hele landet.
Se, hvor du kan få medlemsrabat med PlusKort

3F samarbejder med Alka om at give dig de bedste tilbud på forsikringer. For eksempel kan du stadig være dækket 24 timer i døgnet med en fritidsulykkesforsikring. Forsikringen dækker dig med halve forsikringssummer i forhold til personskade ved ulykke og dødsfald ved ulykke.

Læs mere om forsikringerne her

Som pensionistmedlem har du også adgang til at få gratis og personlig rådgivning hos Faglige Seniorer. Du kan blandt andet få hjælp fra en advokat og blive rådgivet om forsikringer, boligforhold og andre af hverdagens problemer.

Se, hvilke muligheder du har for gratis rådgivning
Hos 3F tilbyder vi pensionist- og efterlønskurser hver sommer, hvor du kan hygge dig med ældre kolleger. Hold dig ajour med fagbevægelsen, selvom du ikke længere er i arbejde. Hold dig i form, og hyg dig med andre pensionister og efterlønnere.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt