Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Fordele Bestil et gratis løntjek Bestil et løntjek i din lokale 3F fagforening. Så sikrer vi, at du får den løn, du har krav på. Her på siden kan du se eksempler på gode lønsedler, og hvad du skal være opmærksom på.

Mere end halvdelen af alle danskere har oplevet, at der var fejl i deres lønseddel.

Det er vigtigt, at du får den løn, som du har krav på. På den måde er du med til at sikre, at du blandt andet er berettiget til at modtage dagpenge, hvis du bliver ledig, og at du får den rette pension og de rette tillæg.

Men lønsedler kan være skrevet på mange forskellige måder, og de kan være svære at læse og forstå. Derfor kan du selvfølgelig altid få hjælp af din lokale 3F fagforening, som kan tjekke dine lønsedler igennem for fejl og mangler. 3F er nemlig specialister i lige netop din løn.

Det er ganske gratis for medlemmer af 3F at få et løntjek, og det kan i sidste ende give nogle kroner i kassen. 

Bestil et løntjek

Du kan altid skrive eller ringe til din lokale 3F fagforening og bestille en tid til et løntjek. Det er en af dine mange fordele som medlem af 3F.

Du kan også sende dine oplysninger via Mit3F ved at udfylde en blanket.

Bestil et løntjek
Se FH’s guide til den gode lønseddel
Læs mere Eksempel på den gode lønseddel Hent dokument
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt