Fordele
Hent billet til 3F Superliga  Som medlem af 3F kan du hente billet til alle 3F Superliga kampene og invitere en ven med 30% rabat.

Du kan frit hente 3F billetten et par dage før spillerunden starter. Det betyder at når der spilles kampe fredag, søndag og mandag, så kan du hente billet fra onsdag morgen.

Du kan hente en billet til dig selv uden at betale, og du kan invitere en ven med og få 30% rabat på den billet. Du betaler for billetten i klubbens billetsystem.

Hent billet
Savner du også 3F Superliga?

Vil du holdes opdateret med nyheder, konkurrencer og særlige tilbud fra dit favorithold og 3F Superliga?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.


Ja tak, tilmeld mig
Ja tak, tilmeld mig
Særlige regler ved Covid-19

Husk gyldigt coronapas til kampen: Ved indgangen til stadion vil der være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation.

Dette betyder, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til 3F Superliga stadion skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Husk at tage testen i god tid, så du kan nå at få svaret inden kampen.

Billetten er personlig: Hver hentet billet er personlig og der skal oplyses navn og kontaktinfo i tilfælde af smitteopsporing. Nærmere information herom fremsendes via e-mail til alle, der køber billet til kampen.

Din plads på stadion

3F-billetten som hovedregel til bestemte afsnit eller sektioner på stadion og hvis der er udsolgt i det afsnit, må vi melde udsolgt. Det er ikke muligt at hente billet til andre afsnit på stadion.

Du kan ikke hente billet til klubbens udebaneafsnit. Og selvfølgelig er klubbens sikkerhedsreglement også gældende for 3F's medlemmer. 

Er du sæsonkort-holder, og vil du være helt sikker på, at du har en fast plads sammen med dine sædvanlige medfans, så anbefaler vi dig at holde fast i dit sæsonkort.

Få svar på ofte stillede spørgsmål

Kontakt