3F Superliga genoptages fra den 28. maj 2020. Der spilles desværre fortsat uden tilskuere, så vi må nøjes med at følge kampene på tv. Vi glæder os til at ses på stadion, når det igen er sikkert at mødes til fodbold.  Fordele Hent billet til 3F Superliga  Som medlem af 3F kan du hente billet til alle 3F Superliga kampene og købe en ledsagerbillet med 30% rabat.  

3F-billetter gøres tilgængelige fra onsdag morgen i ugen op til kampen. Så hvis den kamp, du gerne vil se, spilles fredag, har du to dage til at hente billet. Spilles kampen derimod søndag, har du lidt længere tid at løbe på.

Når du har hentet billet til dig selv, har du mulighed for at købe én ledsagerbillet med 30% i rabat. Ledsagerbilletten kan ikke ombyttes eller sælges videre. Du betaler for billetten i klubbens billetsystem. 

Er kampen udsolgt allerede før onsdag morgen, må vi melde udsolgt. Så vil du være helt sikker på at få billet til en bestemt kamp, så anbefaler vi, at du køber en almindelig billet, så snart de sættes til salg på klubbens hjemmeside.

Din plads på stadion

3F-billetten gælder som hovedregel til neutrale tribuner på stadion. I nogle af klubberne vil 3F-billetten gælde til særlige afsnit eller sektioner på stadion. Er den pågældende sektion udsolgt, er det ikke muligt at hente en 3F-billet til andre sektioner på stadion.

Er du sæsonkort-holder, og vil du være sikker på, at du har en fast plads sammen med dine sædvanlige medfans, så anbefaler vi dig at holde fast i dit sæsonkort.

Du kan ikke hente billet til klubbens udebaneafsnit. Og naturligvis er klubbens sikkerhedsreglement også gældende for 3F's medlemmer. 

Få svar på ofte stillede spørgsmål
Er du medlem? Hent billet
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

Kontakt