Fordele
Hent billetter til 3F Superliga  Som medlem af 3F har du den fordel, at du til hver 3F Superligakamp kan hente to billetter - én til dig og én til en ven.

Som noget nyt har du nu mulighed for frit at hente to billetter til hver 3F Superligakamp.

Billetterne kan hentes igennem Mit3F og er tilgængelige i forbindelse med, at de respektive klubber åbner for billetsalget. Derfor er det en god idé at holde øje med, hvornår klubberne åbner for billetsalget, hvis du har udset dig en 3F Superligakamp, som du gerne vil opleve live på stadion. 

Bemærk, at der kan være tilfælde, hvor billetterne først er tilgængelige efter, der er åbnet op for billetsalg.

Hent billet
Din plads på stadion

3F-billetterne gælder som hovedregel til bestemte afsnit eller sektioner på stadion, og det er desværre ikke muligt at hente billetter til andre steder end de afsnit, som 3F har billetter til.

Derudover er det ikke muligt at hente billetter til klubbernes udebaneafsnit, og klubbernes sikkerhedsreglement er naturligvis også gældende for 3F’s medlemmer og ledsagere.

Hvis du er sæsonkortholder og vil være helt sikker på, at du har en fast plads sammen med dine sædvanlige medfans, så anbefaler vi, at du holder fast i dit sæsonkort.

Få svar på ofte stillede spørgsmål
Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video.
Om medlemstilbuddet

Din billet er personlig og må ikke overdrages eller sælges til andre, og den kan ikke ombyttes. Klubben kan foretage kontrol ved indgangen på stadion. I tilfælde af misbrug af billetter kan 3F lukke for din adgang til billetter.

At have fri adgang til 3F Superligakampe er et tilbud til dig, der er medlem af 3F. Men du skal huske at opgive værdien af de billetter, du har brugt, til SKAT, når du får din selvangivelse hvert år.

Har du spørgsmål til din billet? Skriv til os


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt