Fordele
Café Sammenhold Café Sammenhold er et mødested for medlemmer, der på en eller anden måde er blevet syge og uarbejdsdygtige og/eller har været udsat for en arbejdsskade/-ulykke.

Café Sammenhold drives af medlemmerne selv, og det er her, du kan komme og få støtte og hjælp af ligestillede.

Er du syg Der melder sig mange spørgsmål, når man bliver sygemeldt på grund af nedslidning, arbejdsskade, fritidsskade eller anden sygdom. Du kan altid få hjælp i fagforeningen

Vi hjælper dig igennem det ofte indviklede system på kommunen m.v. Du kan få hjælp til skemaer, vi tager med til rundbordsamtaler på arbejdspladsen eller møder på kommunen, hvis du ønsker det og hjælper dig med eventuelle erstatninger.

Fakta Café Sammenhold Café Sammenhold er et mødested for medlemmer, oprettet af medlemmer, der på en eller anden måde er blevet syge og uarbejdsdygtige og/eller har været udsat for en arbejdsskade/ ulykke. Mød ligestillede

Har du lyst til at mødes med andre sygemeldte, der har de samme problemer som dig, er du velkommen i ”Café Sammenhold”. De mødes hver mandag kl. 10-12 i 3F Koldings mødelokaler på Galgebjergvej 4 i Kolding.

Vil du vide mere? Du kan ringe til kontaktperson Helle Birnbaum på tlf. 2679 2892 / eller skrive til helle.birnbaum@gmail.com.

Du kan også kontakte afdelingens socialrådgiver Susanne Stampe på tlf. 8892 5525 / e-mail susanne.stampe@3f.dk.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt