Fordele
Din lokale 3F fagforening 3F’s mange lokalafdelinger gør dig stærkere. Her kan du altid få hjælp af lokale eksperter, som kender dit fag og dit nærområde. Du er altid velkommen til at besøge din afdeling.

3F består af masser af lokalafdelinger, som dækker alle hjørner af Danmark. Der er altid en afdeling, som kender lige netop dit lokalområde.

Alle lokalafdelinger har også tilknyttet en ungdomsansvarlig, som er din kontaktperson i forbindelse med det lokale ungdomsarbejde.

Lokale eksperter

Du kan altid besøge din lokalafdeling og få en kop kaffe. Her kan du tale om dine muligheder for efteruddannelse, eller hvis du har nogen generelle udfordringer på dit job, som du gerne vil have råd og sparring til.

Hver 3F lokalafdeling kender sit lokalområde og ved, hvad der rører sig ude på arbejdspladserne. Det er også oplagt at gå til din lokalafdeling, hvis du er interesseret i jobmuligheder. 

Fakta Fakta om 3F lokalafdelinger
  • Antal lokalafdelinger 61
  • Antal servicekontorer 50
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt