Fordele
Få hjælp til jobsøgning hos 3F Som medlem af 3F har du masser af muligheder for at få gode råd, hjælp og vejledning i din jobsøgning. Kontakt din lokale 3F fagforening eller a-kasse, eller læs her, hvilke muligheder du har.

Det kan være svært at vide, hvad man skal gøre, når man forsøger at finde et arbejde. Men hvis du er medlem af 3F, kan du få en masse hjælp, råd og vejledning af både din lokale 3F fagforening og a-kasse.

Vores afdelinger er lokalt forankret og har et stort lokalt netværk, som hjælper dig, der leder efter nyt job. Benyt dig af dine medlemsfordele og tag kontakt til den afdeling, du hører til.

3F’s a-kasse kan hjælpe dig med alt fra jobsøgningen til, hvordan du skriver et godt CV og får det bedste ud af dine ansøgninger. Kontakt din lokale 3F a-kasse eller læs en af vores guides, som vejleder dig i din jobsøgning.

Få råd og vejledning af a-kassen til din jobsøgning
Kom i gang med jobsøgningen på Jobformidlingen.dk

I 3F’s jobformidling kan du søge efter ledige stillinger i alle brancher og fag. Det er Danmarks største jobdatabase, så der er god chance for, at du kan finde noget interessant for dig.

Kontakt din lokale 3F fagforening eller a-kasse, hvis du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med jobformidlingen.

Bestil en kompetenceafklaring

Alle kompetencer er vigtige, både dem fra uddannelser og kurser, og dem, du har fået dig gennem arbejdet. Hvis du er medlem af 3F, kan vi hjælpe dig med at få en kompetenceafklaring på en erhvervsskole.

Læs mere om kompetenceafklaring
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, 3F Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Bliv medlem
Bliv medlem

Kontakt