Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Forsikringer Rabat på forsikringer som medlem af 3F 4 ud af 5 3F-medlemmer sparer penge, når de flytter deres forsikringer til Alka. Her kan du få overblik over dine muligheder for billige forsikringer.

Når du er medlem af 3F, får du en række rabatter på forsikringer i Alka.

Med 3F’s indboforsikring får du en billig forsikring med udvidet dækning og uden loft på værdien af dit samlede indbo.  

Forsikringen koster kun 1.690 kroner årligt inklusive alle gebyrer.

Derudover får du også 10% 3F-rabat på rejseforsikring, bilforsikring, husforsikring og andre forsikringer hos Alka.

Fakta Bonus hos Alka

Som medlem af 3F og kunde i Alka har du hvert år mulighed for at få en bonus. Det betyder, at du får et kontant beløb sat ind på din NemKonto.

Bonusbeløbet bliver besluttet hvert år i marts. I 2016, 2017 og 2018 var bonussen på 8 % af sidste års præmie.

Ungdomsforsikring

Er du mellem 18 og 29 år og medlem af 3F, kan du få en billig indboforsikring for 103 kroner om måneden, der er særligt tilpasset unge.

Fritidsulykkesforsikring gratis de første 3 måneder

Fritidsulykkesforsikringen dækker dig, hvis du kommer til skade i din fritid. Forsikringen er gratis de første tre måneder, herefter koster den kun 38 kroner om måneden.

Læs mere om forsikringerne på Alkas hjemmeside
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt