Forsikringer
Rabat på forsikringer som medlem af 3F 4 ud af 5 3F-medlemmer sparer penge, når de flytter deres forsikringer til Alka. Her kan du få overblik over dine muligheder for billige forsikringer.

Når du er medlem af 3F, får du en række rabatter på forsikringer i Alka.

Med 3F’s indboforsikring får du en billig forsikring med udvidet dækning og uden loft på værdien af dit samlede indbo.  

Forsikringen koster kun 1.447 kroner årligt inklusive alle gebyrer.

Derudover får du også 10% 3F-rabat på rejseforsikring, bilforsikring, husforsikring og andre forsikringer hos Alka.

Fakta Bonus hos Alka

Som medlem af 3F og kunde i Alka har du hvert år mulighed for at få en bonus. Det betyder, at du får et kontant beløb sat ind på din NemKonto.

Bonusbeløbet bliver besluttet hvert år i marts. I 2019 var bonussen på 8 % af sidste års præmie, og der blev udbetalt i alt ca. 200 millioner kroner til Alkas kunder.

Ungdomsforsikring Er du mellem 18 og 29 år og medlem af 3F, kan du få en billig indboforsikring for 91 kroner om måneden, der er særligt tilpasset unge. Fritidsulykkesforsikring gratis de første 3 måneder

Fritidsulykkesforsikringen dækker dig, hvis du kommer til skade i din fritid. Forsikringen er gratis de første tre måneder, herefter koster den kun 38 kroner om måneden.

Læs mere om forsikringerne på Alkas hjemmeside
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

Kontakt