Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Fordele Gratis adgang til arbejdermuseet for 3Fs medlemmer Som medlem af 3F har du en række fordele, som også gælder for din familie. Tag f.eks. en gratis tur på Arbejdermuseet, og mærk historiens vingesus.

Arbejdermuseet formidler arbejderbevægelsens kulturarv, og her kan man udforske historien om hverdagslivet og arbejdsforhold i Danmark.

Som medlem af 3F får du gratis entré på Arbejdermuseet. Du kan også tage din ægtefælle/samlever og dine hjemmeboende børn med gratis.

Det eneste, du skal huske, er dit PlusKort eller anden dokumentation for, at du er medlem af 3F.

Arbejdermuseet

Arbejdermuseet ligger i Rømersgade 22 i København. Der er åbent alle dage 10.00-16.00 (dog til kl. 19.00 om onsdagen).

Se mere på Arbejdermuseets hjemmeside
Bliv medlem Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt