Fordele
Ofte stillede spørgsmål når du skal hente 3F medlemsbilletter Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med proceduren for at hente billetter til 3F Superliga via Mit3F.

Ofte stillede spørgsmål Alle faglige medlemmer kan hente to billetter. Det gælder også lærlinge og pensionister. Nej, hvis du kun er medlem af a-kassen, må du opgradere dit medlemskab for at få adgang til 3F Superliga-billetter.
Bliv medlem af 3F

Du skal logge på Mit3F. Til det skal du bruge NemID/MitID.

Når du er logget ind på Mit3F, skal du vælge 'Mine fordele' i menupunktet og klikke på '3F Superliga'. Klik på den grønne knap med teksten ’Hent din billet’. Herefter får du en oversigt over tilgængelige kampe, og du kan vælge den kamp, du gerne vil se.

Når du har bekræftet dit valg, bliver du ledt videre til klubbens billetsystem.

Første gang du henter billetter i klubbens billetsystem: Nogle klubbers billetsystem kræver, at du har en profil og logger ind, for at du kan hente dine billetter. Har du ikke en profil, skal du derfor starte med at oprette en i klubbens billetsystem. Når profilen er oprettet, kan du hente din 3F-billet. Bemærk: Det kan være nødvendigt at starte forfra, når profilen er oprettet, så du kommer rigtigt ind i systemet.

Når du er logget ind i klubbens billetsystem, vælger du antallet af billetter og går derefter til kassen. 

Log på Mit3F

Hvis du kommer ned i din lokale 3F-afdeling med dit NemID/MitID, så skal vi hjælpe dig.

Billetterne kan du downloade på din telefon og vise dem på denne, når du kommer til stadion. Hvis du ikke har en smartphone og ikke har en printer hjemme, så kom ned i din 3F-fagforening, så skal vi hjælpe dig.

Der er tre muligheder:

  1. Kampen er ikke tilgængelig endnu – der er nedtælling til, hvornår den bliver tilgængelig.
  2. Der er ikke flere tilgængelige 3F-billetter, og der meldes udsolgt.
  3. Kampen er gået i gang eller er færdigspillet.
Første gang du kommer til klubbens billetsystem, skal du oprette en profil. Når profilen er oprettet, kan du hente dine 3F-billetter. Bemærk: Det kan være nødvendigt at starte forfra, når profilen er oprettet, så du kommer rigtigt ind i systemet.
Det varierer fra klub til klub. Men i de allerfleste klubber er der mulighed for at vælge mellem siddepladser og ståpladser.

Hvis du henter de billetter, du skal bruge (medlemsbillet, ledsagerbillet og eventuelt flere billetter) samlet, kommer I til at sidde sammen. Hvis du og en kollega gerne vil sammen på stadion, og I henter billet hver for sig, så er det bedst I taler sammen, så I kan vælge billetter ved siden af hinanden. 

Det kan vi ikke – du er nødt til at logge ind og hente billet.
Skal du med på stadion? Som medlem af 3F's fagforening kan du hente billetter til 3F Superliga-kampe.
Hent billet
Hent billet


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt