Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind 3F Superliga er sat på pause indtil videre og der spilles ingen kampe. Vi glæder os til at ses på stadion, når det igen er sikkert at mødes til fodbold. Denne information opdateres løbende. Fordele Ofte stillede spørgsmål når du skal hente 3F medlemsbilletter Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med proceduren for at hente billetter til 3F Superliga via Mit3F.

Ofte stillede spørgsmål Alle faglige medlemmer kan hente en billet. Det gælder også lærlinge og pensionister. Nej, er du kun medlem af A-kassen, så må du opgradere dit medlemskab, for at få adgang til 3F Superliga billetter.
Bliv med af 3F
Du skal gå ind på Mit3F på mit.3f.dk. Til det skal du bruge NemID.

Når du er logget ind på Mit3F, skal du vælge 'Mine fordele' i menupunktet og klikke på '3F Superliga'. Her kan du klikke på en grøn knap med teksten ’Hent din billet’. Herefter får du en oversigt over tilgængelige kampe og kan vælge den kamp, du gerne vil se.

Når du har bekræftet dit valg, bliver du ledt videre til klubbens billetsystem.

Første gang du henter billet i klubbens billetsystem: Nogle klubbers billetsystem kræver, at du har en profil og logger ind for at du kan hente din billet. Har du ikke en profil, skal du derfor starte med at oprette en i klubbens billetsystem. Når profilen er oprettet, kan du hente din 3F billet. Der er tidsbegrænsning på, så det kan være nødvendigt at starte forfra, når profilen er oprettet.

Når du er logget ind i klubbens billetsystem vælger du antallet af billetter og går derefter til kassen. I opgørelsen skal den første billet stå til 0 kr., efterfølgende billet med 30% rabat og eventuelt følgende billetter til almindelige billetpris.
Log på Mit3F
Hvis du kommer ned i afdelingen med dit NemID, så skal vi hjælpe dig. Billetterne kan du downloade på din telefon og vise på denne, når du kommer til stadion. Hvis du ikke har en smart-phone og ikke har en printer hjemme, så kom ned i afdelingen, så skal vi hjælpe dig.

Så er der tre muligheder:

  1. Kampen er ikke tilgængelig endnu – der er nedtælling til hvornår den bliver tilgængelig
  2. Der er ikke flere tilgængelige 3F billetter og der meldes udsolgt
  3. Kampen er gået i gang eller er færdigspillet
Første gang du kommer til klubbens billetsystem skal du oprette en profil. Når profilen er oprettet kan du hente din 3F billet. Der er tidsbegrænsning på, så det kan være nødvendigt at starte forfra, når profilen er oprettet. Det varierer fra klub til klub. Men i de allerfleste klubber er der mulighed for at vælge mellem siddepladser og ståpladser. De billetter du henter (medlemsbillet, ledsagerbillet og eventuelt flere billetter) hentes samlet og I kommer til at sidde sammen. Det kan vi ikke – du er nødt til at logge ind og hente billet.
Skal du med på stadion? Som medlem af 3F's fagforening kan du hente en billet til 3F Superliga-kampene og købe en ledsagerbillet med rabat.
Hent billet
Hent billet

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt