Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Fordele Pluskort Få del i hundredvis af rabatter og fordele med dit personlige PlusKort. Tidligere hed kortet LO Plus, men selvom det har skiftet navn, kan du stadig få lige så gode tilbud via dit 3F-medlemskab.

PlusKortet er både dit medlemskort til 3F og et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler.

Med PlusKortet i hånden – enten fysisk eller på mobilen - har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet. PlusKortet giver rabat i en lang række butikker og steder som Shell, Comwell Hotels, Scandic Hotels, Alka og FolkeFerie.dk.

Fakta Fakta om PlusKortet
  • Tidligere hed det LO Plus, men du kan stadig bruge dit gamle kort.
  • Du kan få rabatter over 1.300 steder.
  • Telefonnummeret til PlusKort kundeservice er 70 10 20 60.
Sådan får du rabat

For at få del i de mange rabatter, skal du bare vise dit PlusKort i butikken.

Ved handel over telefonen eller på en webshop, skal du bare oplyse/skrive det nummer, dit PlusKort har. Herefter får du automatisk adgang til diverse fordele og rabatter, så længe du har et gyldigt medlemskort med et aktivt medlemsnummer.

Samarbejdspartnerne har ret til at kræve, at du viser billedlegitimation for at sikre, at medlemskortet tilhører dig. Dit medlemskort er personligt og må ikke bruges af andre end dig.

Eksempler på rabat med PlusKort:

  • Spar 2.500kr på et billån ved Arbejdernes Landsbank.
  • Få 10% rabat på forsikringer hos Alka.
  • Få 20% rabat på GoGift.dk.
Se alle fordelene og rabatterne her
PlusKort på mobilen

Få dit medlemskort til mobilen, så du kan bruge din smartphone til at få glæde af over 1.300 kontante medlemsrabatter over hele landet. 

App'en gør det både hurtigere og nemmere for dig at spare penge og finde kontaktinformationer til din 3F fagforening via din mobiltelefon.

Medlemskortet kan også bruges, når du skal til møder i fagforeningen. 

Sådan henter du app'en
PlusGuldkort: Rabat- og betalingskort i ét

Som medlem af 3F har du mulighed for at få et PlusGuldkort. Kortet kan bruges til at betale med i både Danmark og udlandet.

Det koster ikke noget at få kortet. Og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet.

Har du mistet dit PlusGuldkort, så skal du ringe til PlusGuldkort medlemsservice på telefonnummer 33 42 37 10 og spærre dit kort.

Læs mere om PlusGuldkortets fordele her
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt